Melden van storingen, defect, vandalisme en overlast

Help het park netjes en veilig te houden. Hoe meer mensen melden hoe netter ons park wordt. Melden van een defecte lantaarn of bijvoorbeeld gasten in een chalet of bungalow die overlast geven. Voeg een foto toe en een goede beschrijving. Dat helpt enorm.

Defecten

Ziet u defecten op het park met betrekking tot materieel bijvoorbeeld een defecte lantaarnpaal of werkt de slagboom niet? Vul dan onderstaand formulier in. Deze berichten gaan automatisch naar onze technische bestuursleden.

Vandalisme en overlast

Heeft u last van mede genieters van het park of wordt er vandalisme gepleegd? Vul dan dit formulier in. De resultaten van dit formulier gaan automatisch naar de gemeente toe. Hierdoor draagt u bij aan het opbouwen van een dossier en kan er sneller actie worden ondernomen.

Let op! Direct hulp nodig? Bel 112.

Storingen

Heeft u een storing? Dan helpen wij u graag verder. Voor storingen aan elektrakasten of de slagboom kunt u van 8u tot 21u contact opnemen met het parknummer 06 31 77 90 12.

Onder geen beding is het openen van de elektrakasten toegestaan! De schade die hierdoor wordt veroorzaakt wordt aan u doorberekend. Storingen als gevolg van eigen fouten (Stoppen a.g.v. te zware belasting bijv.) zijn voor eigen rekening.