IVO ‘in vriendschap opgericht’

Geachte leden van het Recreatiepark West-Friesland,

Het is inmiddels al meer dan twee jaar geleden dat de pandemie ons trof, vanaf heden proberen wij I.V.O. de draad weer op te pakken.

Om te beginnen 28 MEI een gezamenlijke werkdag dus Stichting en I.V.O. tezamen er zijn heel wat klussen en klusjes te doen, de bedoeling is rond half tien te beginnen met een lekker bakkie koffieen het verdelen van de werkzaamheden, wilt u ons vrijblijvend helpen deze dag geef het dan door op mail stichtingrecreatieivo@gmail.com in afwachting verblijven wij. Oja deze dag is verzorgt met een natje en een droogje.

4 JUNI is de bedoeling het zwembad feestelijk te openen, hoe we deze dag kunnen invullen zijn wij nog in overleg met de penningmeester van het park. Hier berichten wij u nog over.
Verder is het de bedoeling om in de grote vakantie weer wat festiviteiten te organiseren, maar hier is natuurlijk geld voor nodig. De I.V.O. is financieel flink getroffen door een fikse inbraak en de pandemie. Wij vragen geheel vrijblijvend een donatie te doen op rekeningnummer NL22 INGB 00052651 72 t.n.v. Stichting Recreatie I.V.O. U kunt natuurlijk ook contant een donatie doen. Alvast vriendelijk dank hiervoor.

Tenslotte nog een vraag van onze kant DE PUZZELRIT deden we voor de pandemie jaarlijks en is altijd een geslaagde dag geweest, maar een heleboel werk. Onze vraag dan ook JA daar wil ik wel aan meedoen geef dit dan door op stichtingrecreatieivo@gmail.com mocht er genoeg animo voor zijn gaan we deze dag weer organiseren.

Dit kan ook via het formulier:


Met vriendelijke groet,Medewerkers Jos Melchers en Ron Evertze

DutchEnglishFrenchGermanPolishRomanian