Aankondiging van Chris Petit (onderhoudsman)

Onze grote steun op het park is Chris. Samen met Jelle zorgt hij voor de netheid op het park en verzorgen ze het groen. Het park is ontzettend opgeknapt sinds dat Chris op het park aan het werk is.

Chris heeft bij het bestuur aangegeven dat het park hem te veel is. Hij kan binnen de beperkte tijd niet de taken uitvoeren om het park netjes te houden.

Voor Chris zijn er financiën voor gemiddeld 32 uur per week voor hemzelf en Jelle. Daarbij is het hoogseizoen 40 uur en 24 uur in het laagseizoen.

Meer capaciteit noodzakelijk

Chris geeft aan dat dit te weinig is voor zo’n groot park. In het hoogseizoen is er meer capaciteit nodig. Ook geeft het groenafval, vuil op de parkeerplaats en het zwembad veel werk dat eigenlijk niet past.

Op zoek naar een oplossing

Chris heeft een hart voor het park en zal ons niet zomaar in de steek laten. Chris geeft aan dat hij in maart 2023 wil stoppen met zijn werkzaamheden en open staat voor een oplossing. Het bestuur en Chris gaan samen in overleg om hier een goede oplossing voor te zoeken. Tijdens de aankomende Algemene Leden Vergadering zal het bestuur hierbij stilstaan.